Buitengewoon sterk in gevels

GEVELISOLATIE

De gevel is naast het dak de plaats waar onze woningen het meeste energieverlies lijden!

Maar liefst 35% van uw energieverbruik gaat verloren via on-geïsoleerde gevels. Zonder goede isolatie verlaat die warmte dan ook zonder enige moeite uw huis.

De meest efficiënte oplossing hiervoor is het plaatsen van gevelisolatie langs de buitenzijde van de woning!

Dit zal u een energiebesparing opleveren van 15% tot 20% van uw energiefactuur per behandeld gevelvlak.

Hoe het werkt:

Bij het plaatsen van buitengevelisolatie, zorgt u ervoor dat de vaste massa van uw woning mee wordt opgewarmd waardoor de warmteverschillen tussen de binnentemperatuur en de temperatuur van uw buitengevels beperkt blijven. Dit zorgt ervoor dat na het stoken deze vaste massa zijn temperatuur terug naar binnen kan vrijgeven en er veel minder snel zal moeten worden bijgestookt. Dit heeft een aanzienlijke energiebesparing tot gevolg. Bovendien zorgt dit er ook voor dat er geen condensatie kan ontstaan op de binnenzijde van de buitengevels wat eventuele schimmelvorming kan vermijden.

Bij het plaatsen van buitengevelisolatie gaan wij steeds volgens de voorgeschreven regelgeving en de voorschriften van de fabrikant te werk.

​In eerste instantie dient indien nodig de gevel te worden gereinigd zodat een goede hechting van de isolatieplaten wordt verzekerd.

​Vervolgens worden de isolatieplaten op het gevelvlak verkleefd en eventueel mechanisch verankerd door middel van schotelpluggen.

​Nadien worden alle hoeken haaks en loodrecht versterkt met behulp van pvc hoek- en stopprofielen, en wordt dankzij de inbedding van een glasvezelnet in een elastische wapeningslaag scheurvorming voorkomen.

​Aansluitingen met ramen en deuren worden voorzien van raamprofielen met geïntegreerde zwelband. Deze garanderen de waterdichtheid van het systeem en maken meteen elastische voegen overbodig.

Uw isolatie zit zo stevig vast aan uw gevel en is klaar om afgewerkt te worden!

Afwerking op maat​:

Bij MBM gevelwerken kan u terecht voor bijna alle op de markt te verkrijgen afwerkingsmogelijkheden. Zo kan u onder meer kiezen voor een afwerking met sierpleisters, steen strips, (composiet) natuursteen, beplatingen en spuitkurk. Deze wordt met de meeste zorg op uw gevel aangebracht en zorgt voor een opmerkelijke transformatie van uw woning. Ontdek de diverse afwerkmogelijkheden verder op onze website.

Fassade Dämmung
_Y1P0192

Onze beloftes

  • Beste prijs/kwaliteit
  • Persoonlijke aanpak
  • Eerlijk bedrijfsbeleid
  • A-kwaliteitsmerken

Contacteer ons ...

Heeft u vragen, nood aan technisch advies en wenst u graag een vrijblijvende offerte? Onze medewerkers ondersteunen u graag!