Buitengewoon sterk in gevels

GEVELREINIGING

Uw gevel is het uithangbord bij uitstek van een woning, appartementsgebouw, winkelpand of bedrijfsgebouw. Op regelmatige basis uw gevel reinigen is dus geen overbodige luxe en dan is het handig om een professionele partner hiervoor onder de arm te nemen.

Buitenmuren krijgen in de loop der jaren heel wat te verduren en moeten weer en wind doorstaan. Met gespecialiseerde technieken zorgen wij voor een oplossing op maat voor de reiniging van elke gevel.

Zo kan u kiezen uit stoom-reinigen,  natstralen en zandstralen.

Bij het stoom-reinigen wordt de gevel onder hoge waterdruk en met warm water (stoom) grondig gereinigd al dan niet in combinatie met biologisch afbreekbare reinigingsproducten.

Om de impact op uw gevelsteen en voegwerk zo laag mogelijk te houden en toch een zeer grondige reiniging van de gevel te bekomen, kan u opteren voor natstralen. Bij deze reinigingstechniek, wordt de gevel gereinigd door een combinatie van water en zand onder lage druk op de gevel te stralen.

Tot slot is er ook nog het klassieke zandstralen, waarbij straalzand onder hoge druk op het gevelvlak wordt gestraald.

Na de gevelreiniging raden wij u aan te opteren voor een nabehandeling van het gereinigde gevelvlak. Het impregneren van de gevel zorgt er voor dat deze waterdicht wordt gemaakt maar nog steeds dampopen blijft. Dit voorkomt verdere schade aan de gevel en zal de gevel langer proper houden. Verdere nabehandelingen zoals het aanbrengen van anti-graffiti behoren vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Naast de gevelreiniging  kan u eveneens bij ons terecht voor het verwijderen van graffiti, reinigen van blauwe hardsteen, luchtgommen van dakgoten, dakgebintes, meubels, trappen, etc.

IMG_0309

Onze beloftes

  • Beste prijs/kwaliteit
  • Persoonlijke aanpak
  • Eerlijk bedrijfsbeleid
  • A-kwaliteitsmerken

Contacteer ons ...

Heeft u vragen, nood aan technisch advies en wenst u graag een vrijblijvende offerte? Onze medewerkers ondersteunen u graag!